2024. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. január 30.Ajánlom a helyet másoknak is!
Különleges hangulatú és kialakítású, múltidéző kávézó a Kálvin tér közelében. Szomszédságában népszerű, fiatalok által kedvelt teraszos söröző - bisztró működik. A környék már délutántól késő estig nyüzsgő, élettel teli, élénk. Kívülről nem sokat sejtet a hely, egy piros színnel megvilágított lépcsőn kell felmenni a bejáratig, egy omladozó, szürke homlokzatú bérházba. Belépve mintha egy 100 évvel ezelőtti fotóstúdióba csöppentünk volna! Körös-körül mindenféle régi masinák, filmek, valamint korabeli fotók adják a dekorációt. Leginkább italozó helynek mondanám, legalábbis a betérő fiatal vendégek alkoholos italokat vettek magukhoz. Árban elfogadható és elég színvonalas a kínálat. A koktélok ára 3000 Ft alatti, jellemzően 2500-2800 Ft között. A röviditalok között a Tubi a sláger, mi inkább a Bestillo pálinkákat díjaztuk (2490 Ft/ 4cl) -cigánymeggy, gönci barack, birs ízekben. Tartanak kézműves söröket is üvegesben, a Fehér Nyúl Pils, First Blueberry áfonyás, Horizont Morning Joe, amelyeket a pulton láttam. A berendezés egy kicsit muzeális, egy kicsit romkocsmás, lomizós, de kétségtelenül egyedi.
Nem sok étel van, de lehet wrap tekercset vagy szendvicset enni (1800-2890 Ft között), valamint kakaós és fahéjas csigát láttam még a pultban, melyek elég jófélék voltak (nem albán pékség szintű).
Nekik is van teraszrészük, de ehhez a lépcsőt újra meg kell járni.
A kávé jó minőségű volt. Vizet kérésre kaptam mellé.
A kiszolgálás laza.
A névadás az egykori állami cég, a Fofoto Fotó Vállalat emlékét idézi meg a rendszerváltozás előtti időkből.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (19)
Még több kép (9 db)
Mjus Resort & Thermal Park Körmend