A múltkor lekéstem a helyet ("Puskás Gábor későn futott, neki csak a füle jutott", zimme zumm"), most is éppen csak a zárás előtt botlottam be. . . talán én voltam a nap utolsó ebédvendége. Az ilyeneknek a maradék jut, ebből messzemenő következtetéseket levonni nem nagyon lehet. De azért ettem egy adag gulyást, meg pulykaragut hasábburgonyával.
A kissé hideg hasáb nem nagyon volt jó a kissé hideg pulykaraghoz, de ez nem a hely hibája, én jöttem későn, ez maradt. Az ár/értékarány kitűnő, kb. 1500 forintért ettem levest, második fogást és italt is hozzá, ráadásul nem is volt rossz, a gulyásnak jobb íze volt, mint a tegnap máshol [moderálva - a szerk. ], pedig tényleg csak a maradék, hús már csak cafatokban, nem darabokban, de az íze, a ott volt, ahol lennie kellett! A kiszolgálás nagyon kedves, de tényleg, két hölgy is van, akik közvetlenül, tüneményesek, láthatóan másokat is ez vonz ide, akik bejöttek, mindenki ismerős volt és mindenki a jó szóért IS jár ide. meg is értem. Így azután ez is az ajánlott kategóriába került, csak időben gyere, inkább 12 és 14 óra között.