Átlag feletti kocsma néhány egész jó sörrel

Fonódó Poharazó BudapestFonódó Poharazó Budapest a térképen

2024. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2024. június 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Rendkívül hangulatos óbudai kocsma, nem is értem, hogy eddig hogy nem fedeztem még fel. A kiszolgálás kedves, aranyos, fiatal szívélyes hölgy áll a pult mögött.
Csapon valami nagyipari multisört tartanak, de palackban van ötféle privatbrauereioktól származó klasszikus német sörük, például a remek Augustiner Hell.
Egy kétcentes tequilát ittam, mert vártak ám kint, s ez gyorsan a gallér mögé lehet gurítani. 840 forint volt.
Az árak nem kifejezetten alacsonyak, de beleférnek az értékarányosság fogalmába.
Erős négy pont a hely.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (6)
Fonódó Poharazó Budapest - EgyébFonódó Poharazó Budapest - EgyébFonódó Poharazó Budapest - EgyébFonódó Poharazó Budapest - EgyébFonódó Poharazó Budapest - EgyébFonódó Poharazó Budapest - Egyéb

Fonódó Poharazó további értékelései

2024.09.08barátokkal
Emlékezetes estét töltöttünk itt el a Nagyszombat utcai misztikus házak utcafrontján lévő kiskocsmában. Az italkínálat alapvetően kommersz, átlagos árazással, de nem emiatt szerettük a helyet. Olyan figurák jöttek itt este össze véletlenül, s olyan történetek és emberi sorsok fonódtak itt össze...
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Hotel Visegrád