Óbuda, Római part, a belvároshoz közeli szakaszon, közvetlenül a főút mellett. A cukrászda mellett azonos nevű panzió is működik itt. Ha erre járok, ha csak tehetem, szívesen betérek ide, mert a fagylaltot és a sütiket is finomnak találtam (viszont a régebbi fotókat egyelőre nem találom).
Összességében nekem jobban is tetszett, mint a szomszédos sokkal nagyobb nevű Cziniel, ahol általában nagyobb a tömeg is. Az epres pohárkrémjük kiváló (290 Ft, igen, tényleg ennyi, nem elírás), könnyű joghurtos krém, valódi eper díszítéssel. Helyi specialitás a buborék süti (530 Ft), melyet többféle ízben - epres-túrós, csokoládés, mogyorós - készítenek, a krémje a profiterolhoz hasonló, egy könnyű, habos, de nem geil süti. A hagyományos mellett liszt- és cukormentes, illetve paleo finomságokat is készítenek. A diabetikus citrom-lime sütemény (490 Ft) nagy szelet, a kakaós piskóta könnyű, friss, azonban ez kevéssé sikerült, összességében jellegtelen, talán a citromkrémet kellene karakteresebbé tenni. A fiatal pultos lány kedves és készséges volt. Az édességeken kívül mediterrán-olasz bisztrós ételeket is kínálnak. Az étlapot nem tanulmányoztam át, csak a szomszédos asztalnál láttam, hogy pizzát, tésztát, sajttálat lehet enni. Jól néztek ki, talán legközelebb mást is kipróbálok. Reggel 9-11 óra között reggelizni is lehet. Olaszos pörkölésű hagyományos kávét főznek. A pincében egy elég tágas rendezvényterem van. A mosdó modern, igényes, tiszta.
A kissé futurisztikus kinézetű "étterem" könnyen megközelíthető helyen van. Az étlap nem valami bőséges, de a két oldal választék pont elég! (Gordon Ramsay állította biztos össze) Az ételek finomak voltak, nagyon jó ötlet, hogy kaptunk rágcsálni valót, amíg az ételek elkészültek. Kár, hogy pont az első számú étel már elfogyott!
A kiszolgálás nagyon kedves volt, a desszertek pedig igen finomak. Az egész hely úgy jó, ahogy van!