"Egy új kézműves étterem a 13. kerület szívében, hamisítatlan boutique hangulattal, amelyet a tulajdonosok és a séfek, közösen álmodtak meg és váltottak valóra. Ezen az új, különleges kis kulináris szigeten a vendég kulturáltan laza stílusú, ám rendkívül figyelmes és magas színvonalú vendéglátásban részesül. "
Az ebédidőben kínált, általuk "business menü"-nek elnevezett 2 fogásos ebéd 2190 Ft-os ára is arra engedett utalni, hogy itt valami különleges, átlagon felüli íz-élménynek leszünk részesei, hiszen a környékbeli étkezőhelyek ebédkínálatához képest itt kb. dupla árral szembesültünk. A normál étlap rövid, 1 oldalas, a fő ételek ára 4000 Ft körül mozog. 2 alkalommal már jártam náluk korábban, de sikertelenül, mert fél 2 ill. 2 óra magasságában már nem volt menüjük, elfogyott. Ez vagy azt jelzi, hogy népszerű a hely, vagy azt, hogy keveset készítenek a menüből. Trendi, modern hely, de eléggé szűkös, az asztalok kicsik és közel vannak egymáshoz. A mosdó különleges, igazi cyber-élmény. A 3. alkalommal időben, fél 1 körül érkeztem, a menü első fogása sütőtökkrémleves volt friss zöldségekkel és sült hagymakarikával, amelyek között különlegességként hatott a szokatlan színű (lila) karfiol. A leves egész jó volt, bár szerintem kevésbé édesen még finomabb lett volna. A 2. fogás fekete (tintahallal színezett) spagetti volt lazacos gombócokkal. Érdekes, hogy a pincér nem tudta, hogy mitől fekete a tészta. A tészta be volt kenve valami olajos kulimásszal, szósznak nem tudnám nevezni, csúszós, sikamlós volt, mint egy angolna, és nagyon erőteljes, egyáltalán nem kellemes tintahalas mellékíze volt. A lazacos gombócok kissé túl voltak főzve, de a külső panír egyben tartotta őket. A személyzet egyáltalán nem reagálta le, hogy az étel nem nyerte el a tetszésemet. A fizetésre sokat kellett várni, a kiszolgálás kissé vontatott, nem volt figyelmes. Sajnálom, de nekem nem jött be a Food Boutique.