Ez egy kis gourmet üzlet, melyet családi vállalkozásként nyitottak kb. 3 évvel ezelőtt a Batthyány tér közelében. A kis tér minden oldalát vendéglátóhelyek foglalják el (Isolabella, Édeni Vegán, Coyote, Hanna Róza). Kávé, tea, lekvárok, chutney-k, szószok, pékáru, magvak, tészták, fűszerek, a hűtőpultban kaviár, halak, tenger gyümölcsei; húsok, felvágottak, sajtok.
. . meglepően sokféle áru van ebben a kis boltban. Mivel az ebéd a Palaházban meglehetősen felejtősre sikeredett, úgy éreztem, muszáj valamivel kigyalulni a csorbát, s a Food Fusion erre alkalmasnak is bizonyult. A helyben sütött friss croissantok közül egy csokoládéval töltöttet kértem, hozzá egy cappuccinóval. A kávé határozottan finom volt, olasz Manetti kávéból főzik. Árban is egész kedvező volt, a 2 tétel árukapcsolásban csak 590 Ft. Az ablaknál van egy leülős asztalka, de a vevők nagy része elvitelre vásárol.
A Food Fusion egy ínyencbolt, mely a finom falatoknak igen széles választékát vonultatja fel, alapjáraton hazavitelre. Amellett le lehet ülni egy pici teraszra, ami voltaképpen nem más, mint két kis asztalka kihelyezve a járdára és székekkel ellátva.
Delícia feliratú édességeket kínálnak, amit nem kell összetéveszteni a La Deliziaval, mely az előbb említett cég süteményeinél jóval magasabb szintű édességeket kínál, már amennyiben ki lehet indulni a gyengécske furmint-körte kompozícióból, amit a Food Fusionban ettünk. Azért adtam mégis 3 szívecske helyett 4-et a gasztronómiai vonaktozásokat díjazó első rovatban, mert ez a sütemény is megérdemelt kb. 3,5 pontot, a többi helyben kóstolható étel-ital meg azért inkább a „jó” kategóriába tartozik szemre. Kértem egy IPA sört is a Horizont sorozatból, ami hozta a megszokott formáját. Vita felett jó hely a Food Fusion, lehet, hogy betérünk még.