2015. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. november 19.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ez egy kis gourmet üzlet, melyet családi vállalkozásként nyitottak kb. 3 évvel ezelőtt a Batthyány tér közelében. A kis tér minden oldalát vendéglátóhelyek foglalják el (Isolabella, Édeni Vegán, Coyote, Hanna Róza).
Kávé, tea, lekvárok, chutney-k, szószok, pékáru, magvak, tészták, fűszerek, a hűtőpultban kaviár, halak, tenger gyümölcsei; húsok, felvágottak, sajtok... meglepően sokféle áru van ebben a kis boltban.
Mivel az ebéd a Palaházban meglehetősen felejtősre sikeredett, úgy éreztem, muszáj valamivel kigyalulni a csorbát, s a Food Fusion erre alkalmasnak is bizonyult. A helyben sütött friss croissantok közül egy csokoládéval töltöttet kértem, hozzá egy cappuccinóval. A kávé határozottan finom volt, olasz Manetti kávéból főzik. Árban is egész kedvező volt, a 2 tétel árukapcsolásban csak 590 Ft.
Az ablaknál van egy leülős asztalka, de a vevők nagy része elvitelre vásárol.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Food Fusion további értékelései
2015.10.14barátokkal
A Food Fusion egy ínyencbolt, mely a finom falatoknak igen széles választékát vonultatja fel, alapjáraton hazavitelre. Amellett le lehet ülni egy pici teraszra, ami voltaképpen nem más, mint két kis asztalka kihelyezve a járdára és székekkel ellátva. Delícia feliratú édességeket kínálnak, amit...
34.950 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya