2019. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. október 9.Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem sűrűn járunk a MOM Park Plázában, de ha jövünk, általában itt szoktunk enni az emeleti gyorséttermek valamelyikében. Régebben egy elég rossz hírű, nívótlan önkiszolgáló kifőzde volt itt, jó hír, hogy helyette ez az újabb keletű Foddstock lett. Előre lesütött ételek, amik szoktak lenni a plázákban. A pultból lehet válogatni. Az árak nem voltak áttekinthetőek. Vettünk lazacot (2490 Ft), sült csirkecomb filét, sült krumplit, rizst, vegyes zöldköretet (mirelit), édesburgonyát, zöldborsós csirke ragut, rántott sajtot. Összesen 5 főre, üdítőkkel. Több mint 12 ezer Ft-ot fizettünk, amit sokalltam, igaz, ebből 5ezer Ft volt csak a 2 lazac (köret nélkül). Műanyag tányér, műanyag evőeszközök (nem a legócskább minőség), műanyag tálca. Összességében jól laktunk, de az ételek minősége vegyes volt. Nem jobb, nem rosszabb, mint a hasonszőrű helyeken, de jóval drágább.
A lazac túlkészült. A köretek langyosak voltak, de a mikrózást nem akartuk. Ülőhelyeket vadászni kellett (közös asztalok vannak a többi hellyel).
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Foodstock - MOM Park további értékelései
2022.01.27egyedül
Kerestem egy kis mexikói büfét a Bocskai úton, de bosszúságomra bezárt. Nemrég még nyitva volt, most meg kiadó. Kis koradélutáni séta a Karolina úton, semmi érdekes hely, felszálltam a villamosra és irány a MOM park. Első emelet, kajáldák... ez a Foodstock van éppen a sarkon, nem rémlett, hát...
Vital Hotel Nautis Gárdony
Thermal Hotel Balance Lenti