Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A beltér félhomályos, gyenge megvilágítású, sok faburkolattal, boxos megoldásokkal a két szinten. Ami ezen kívül igazán egyedivé teszi, az az amerikai mogyoró. Minden asztalon nagy kosárral van kihelyezve, ezt a vendégek ingyenesen és gyakorlatilag korlátlan mennyiségben fogyaszthatják. A héjat pedig, nem tévedés, bátran a padlóra lehet szórni, ami szalmával van beborítva. Nekem ezt nagyon fura volt megszokni, mármint a földre szemetelést, de hát ez a hely specialitása. Az étlapon leginkább közismert magyaros ételek szerepelnek, nemhiába, a vendégközönség döntő többsége külföldi. Szintén a hely jellegzetessége, hogy a vendégek kis cetliken hagyhatnak üzenetet, emléket arról, hogy itt jártak. A plafont gyakorlatilag teljesen ezek a kis papírok borítják be, amint az a fotókon is jól látható. A személyzet pörgős, gyors, de gépies, kissé megfáradt, unott. Valószínűleg kemény munkát végeznek itt és fáradtak, nincs üresjárat, pihenőidő a műszak alatt. Az italok és az ételek is túlárazottak, ellenben átlagosak, középszerűek. Pl. egy szirupos mangós limonádé gépi szódával 1890 Ft + 227 Ft kötelező szervizdíj, azaz több, mint 2100 Ft, amennyiért egy 4 csillagos hotelben jóféle, alkoholt is tartalmazó koktélt ittunk főidényben. Ebből kifolyólag én a helyet az egyedi hangulat és a különleges szokások miatt ajánlom, de a konyha miatt nem.