Minél korábban érkezik az ember, annál nagyobb a választék, ugyanis ami elfogy, azt egyszerűen lehúzzák a tábláról, aznapra elfogyott. A főzelékekből 7-8 féle szokott lenni, ha korán érkezünk, ezekre többféle előre lesütött, főleg mirelit feltét választható, amelyeket darabra vagy kimérve árulnak: röszti, sült virsli, rántott csirkemell filé, falrudacska, rántott zöldségek. Ezeket vagy kihűlve vagy mikrózva kérhetjük, más opció nincs. Hacsak nem vagyunk olyan szerencsések, hogy éppen elcsípünk egy friss adag lesütést. Két-három féle leves is szerepel a kínálatban. A városban működő többi Főzelékfalóval hasonlatos a kínálat és a minőség is, bár nem tudom, ezek közös láncba tartoznak-e. Nagyüzemi, menzás jellegű az egész, a hangulat is ilyen ipari konyhás. Sok asztal van, az emeleti rész a nyugalmasabb, bár annyi kockázata van az emeletnek, hogy a tálcával nekünk kell a lépcsőn felegyensúlyozni az étellel. Legutóbb krumplifőzeléket ettem. Abszolút egyetértek az előző értékelővel, sajnos még az ilyen, legolcsóbb alapanyagok esetén is a spórolást érzi az ember, a kb. 200 Ft-os krumplit is képesek voltak kispórolni és helyette lisztes rántással telerakni a tányért. Inkább lenne kisebb az adag (egyébként lehet kis adagot is kérni, de szerintem nem érdemes), de több benne az érdemi tartalom. A kiszolgálás futószalagos. Mivel önkiszolgáló rendszerű, a pultnál kell rendelni és fizetni, majd evés után a tálcát a gyűjtőre helyezni. Kártyával lehet fizetni.