Szóval, én többnyire egyszer ebédelek, meg egyszer vacsorázom, aztán általában ennyi. Mit csináljak, erre vagyok kalibrálva. . . de a kivétel erősíti a szabályt! Szóval, itt tettem 20 lépést és úgy rácsábultam a krumplis tésztára, hogy nem bírtam ellenállni! Azonnal rárepültem, mint aki hetek óta nem evett a málenkij roboton. Céklát is kértem hozzá, és közben évődtem a hölggyel, hogy már hetek óta nem cserélteti ki azt a táblát, a bolt cégérét. még mindig valami "Márti konyhája" van kiírva a "Főzelékvár" helyett, ő meg szabadkozott, hogy jaj, jaj, szégyelli is eléggé, de még mindig nincs kész a felirat, na nem baj, majd a legközelebb. . . a krumplistészta pompás volt, közben a céklával igen "ügyesen" alaposan lefröcsköltem magam, mert nem tudtam kinyitni a bepattintott műanyag dobozt, visszavittem szégyenszemre, a hölgy is sokat maszatolt vele, aztán valahogy széttépte, szóval megettem, de nem ért meg ez ennyi fáradtságot, a cékla vacak volt, ezt meg is jegyeztem, a krumplistészta viszont isteni, és máskor is jövök! Mindez szuperolcsón, 695 forint a tényér tészta, 490 forint a cékla!