A Honvéd Kórház közelében lévő Fragola cukrászda és fagyizó népszerűnek számít Angyalföldön. A teraszon minden asztal foglalt volt és bent a pult előtt is többen tömörültek a vásárlók közül. A benti rész olyan szűkös, hogy ott nem is lehet leülni. Széles a sütemények kínálata, de a pultban nagyon össze voltak zsúfolva, egyáltalán nem volt szép az elrendezésük.
Szemre több olyan tortaszelet, sütemény is volt, ami egyértelműen nem volt már aznapi frissességű, fogalmazhatok úgy is, hogy állottak voltak már. De éles szemmel lehetett jót, frisset választani, többféléből is. Az árak azonban elég barátságosak, pl. a méretes képviselőfánk csak 400 Ft-ba került, a Rákóczi túrós 750 Ft. A tortaszeletek többsége 890 Ft-ba került. A fagylaltok minősége átlag feletti. Tej- és cukormentes mangót és karamellás fügét ettem. Nem méregették a mennyiséget, szemre adták, és többet mint egynémely Fragola fagyizóban, ahol nagyon méricskélnek és spórolnak. Ellenben a kiszolgálás nem volt barátságos, inkább gépies, kicsit sürgették a vásárlókat, hogy kérjenek már. Korrekt a kávé, 530 Ft az eszpresszó.