A Bazilikához közeli Fragola fagyizó kiemelkedett számomra a Fragola-lánc többi egységéből. Nagyon kedves, figyelmes kiszolgálás egy fiatalember személyében, aki látszott, és szóvá is tette, hogy örül, amikor magyar vendéget lát. Nem méregette dekára a fagyit, így nagyobb is lett az adag, mint egy átlagos Fragola "kenet", sőt még kóstoltam is 2 számomra új ízt.
A licsi rózsa eszenciával igazán különleges, egyedi, és teljesen hozz a licsi gyümölcs ízét, ami semmivel sem összetéveszthető. Egy adag (nem gombóc van) 300 Ft. A fagyin kívül kürtöskalácsot is lehet kapni, turistákhoz mért 1000 Ft körüli árfekvésben. Összességében jóval átlag feletti minőséget nyújt a Fragola, de itt is kóstolni, próbálni kell, mert nekem legalábbis - nem mindegyik fagyi íz jött be egyformán.