Kóstolj bátran!

Fragola - Zrínyi utca BudapestFragola - Zrínyi utca Budapest a térképen

Kiváló 2018. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. június 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Bazilikához közeli Fragola fagyizó kiemelkedett számomra a Fragola-lánc többi egységéből. Nagyon kedves, figyelmes kiszolgálás egy fiatalember személyében, aki látszott, és szóvá is tette, hogy örül, amikor magyar vendéget lát. Nem méregette dekára a fagyit, így nagyobb is lett az adag, mint egy átlagos Fragola "kenet", sőt még kóstoltam is 2 számomra új ízt. A licsi rózsa eszenciával igazán különleges, egyedi, és teljesen hozz a licsi gyümölcs ízét, ami semmivel sem összetéveszthető. Egy adag (nem gombóc van) 300 Ft.
A fagyin kívül kürtöskalácsot is lehet kapni, turistákhoz mért 1000 Ft körüli árfekvésben.
Összességében jóval átlag feletti minőséget nyújt a Fragola, de itt is kóstolni, próbálni kell, mert nekem legalábbis - nem mindegyik fagyi íz jött be egyformán.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Fragola - Zrínyi utca Budapest - Étel/italFragola - Zrínyi utca Budapest - BelsőFragola - Zrínyi utca Budapest - Étel/italFragola - Zrínyi utca Budapest - Étel/italFragola - Zrínyi utca Budapest - Étel/italFragola - Zrínyi utca Budapest - Étel/italFragola - Zrínyi utca Budapest - BelsőFragola - Zrínyi utca Budapest - BelsőFragola - Zrínyi utca Budapest - Étel/italFragola - Zrínyi utca Budapest - Külső kép
Hotel Abacus Herceghalom - Meghitt karácsony az Abacusban
Hotel Abacus Herceghalom