Viszonylag keskeny portál, esti hangulatvilágítással, de befelé hosszan benyúlik a bisztró, és galériaszintet is kialakítottak. Sokféle finomság a világ minden tájáról, annyi minden, hogy kissé zsúfoltnak hat, nehéz betelni a sok információval és ingerrel. Már a bejáratnál érkezik egy tálcán az első kóstoló, leheletvékonyra szeletelt hústekercs. A deli vezetője minden érkezőt köszönt, mesél, beszélget, érdeklődik, lelkesítő és figyelmes. A pulttal szemben lévő hűtőben palackos kézműves sörök, a tulajdonos kiemeli közülük kedvencét, az Etyeki IPÁ-t. A pultnál lehet rendelni egy kávét, csapolt sört vagy ásványvizet, aztán a szűk lépcsőn a galériára tessékelnek fel bennünket, ahol a terülj-terülj-asztalkát folyamatosan újratöltik. Próbáltam mindenből egy kicsit csipegetni, kótolni. Igazán minőségi és igényes a felhozatal. Többféle olívabogyó, sonkák, szalámik, sajtok, 5-6 féle kence, friss házi bagett, a hidegtál elemei spanyol-, olasz-, görög honból érkeztek. Közben a boros- és prosecco-s palackok is megérkeznek, a pincér mindenkit körbekínál. Oldott, laza, baráti hangulat. Az árakról nem sikerült pontos információkat begyűjteni, nyilván a prémium árukínálat miatt egy bizonyos, nem olcsó árfekvéssel lehet kalkulálni. Ebédidőben lesz menükínálatuk is (leves+szendvics, ha jól emlékszem). Szendnicseket bármely rendelkezésre álló alapanyagból készítenek, egyedi kívánságok alapján.