Valamit ettem a körúton és mentem tovább, hogy innék is talán, ha találok valamit. Ez a hely útbaesett, és nem is nagyon kellett rajta töprengeni, hogy akkor ide be. Három asztal árválkodik a körút járdáján is, de azért oda mégsem.
Bent csend, béke, aztán tényleg kedves fogadtatás, a szőke lány úgy fogadta a vendéget, ahogy máshol is kellene, Abszolút nyitott, együttműködő kapcsolat, még ha rövid ideig is tartott. Megbeszélgettünk mindent, hogy mit ennék, mihez lenne kedvem, végül italt kértem, ami limonádé lett, aztán fagylaltos jeges kávét, ez is ajánlat volt, elfogadtam, nem bántam meg. Nagyon finom volt minden, meg voltam elégedve, ami a képen van, azért 3000 forintot fizettem, Tehát kétszer 1500. . . jó találat volt, jó hangulat, hozzátett a délutánhoz.