Az újlipótvárosi facebook csoportban ajánlották ezt a kávézót. Bár ez már Angyalföld, a Váci út túloldala, de azért itt van a közelben. Fiatalos, újhullámos hely, barátságos légkörrel. A Lehel piac mögötti modern irodaházak dolgozói alkotják a vendégkör zömét, a nyitva tartás is az ő munkaidejükhöz igazodik (hétköznap 7-18 óra között, szombaton csak délelőtt, vasárnap viszont zárva tartanak).
Egy évvel ezelőtt nyitottak meg, és igencsak népszerűnek tűnik a reggeli órákban, gyakorlatilag egymásnak adják a kilincset az emberek, bár hosszasan senki sem időzik. A fő profil a kávé, amelyet francia organikus biokávéból főznek, elmondásuk szerint Magyarországon kizárólag náluk elérhető. Egy cappuccino vagy egy latte 480 Ft, az eszpresszó 360 Ft. A péksütik nagyon finomak, felső kategóriásak. Van még szendvics, quiche, macaron, házias kézműves kekszek és sütik. Szép a tálalás, kedves a kiszolgálás, minden nagyon tetszett itt. Én is jó szívvel ajánlom.