Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Germán hölgy a Pozsonyin

Frida BudapestFrida Budapest a térképen

2020. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. október 9.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Talán a legfrissebb bisztró és kávézónyitás a Pozsonyi úton, Újlipótvárosban. Bár az utcán végig, mindkét oldalon számtalan hasonszőrű hely található, errefelé úgy tűnik, ez megy, van erre igény, kérdés, hogy mennyire, milyen mértékben. Vagy majd a piac eldönti...
A névválasztás kapcsán az jutott eszembe, hogy az utóbbi időszakban több ilyen idegenül és régiesen csengő, germános-skandináv női névvel nevezett bisztróféle nyitott a városban (Hilda, Freyja, Marty), de lehet, hogy ez csak véletlen. Minden esetre nekem nemcsak a név csengése, de a koncepció és a stílus is valahogy hasonlatos.
Szóval a Frida belső tere nagyon szép, igényes, csinos a berendezés, fenyő és pasztelles színek. Az árak meglehetősen magasak, cserébe minőséget vár és kap is az ember.
A személyzet meglepően nagy létszámú, a vendégszám nem indokolta. De lehet, hogy csak a nyitás körüli izgalomra készültek fel a teljes stábbal.
Egy cappuccino 680 Ft, nem tudták megmondani, hogy milyen kávét használnak, pl. melyik pörkölőből. Azt mondta a pincér, hogy megkérdezi, de valószínű elfelejtette, mert utána sem érkezett válasz, nem reagálta le a témát később sem. A kávé mellé pohár víz nem érkezett.
Nem újhullámos kávézó, nem világos pörkölésű kávéval dolgoztak.
Egy pohár meggyszörp (4 dl) 580 Ft, 1 dl Sauvignon Blanc 860 Ft.
Kötelező szervizdíj nincs.
Az étlapon bisztrós ételek szerepelnek a közismertek köréből: pizzák (2500-3100 Ft), saláták, sajttál, hideg hústál, mediterrán ízelítő.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (14)
Frida Budapest - Külső képFrida Budapest - Külső képFrida Budapest - Külső képFrida Budapest - Külső képFrida Budapest - EgyébFrida Budapest - Külső képFrida Budapest - Étlap/itallapFrida Budapest - Étlap/itallapFrida Budapest - BelsőFrida Budapest - BelsőFrida Budapest - BelsőFrida Budapest - Étel/italFrida Budapest - EgyébFrida Budapest - Mosdó

Frida további értékelései

2024.06.09barátokkal
Szörnyű
ROMLOTT ÉTELT SZOLGÁLTAK FEL! Büdös volt a főétel újat csináltak, de ugyan úgy volt romlott zöldség a tálon, hideg rizottó volt ehhez pluszban. És kifizetette végül.. szörnyű hogy ez megtörténhet. Válaszolnék a kommentre amit írtak! Azt mondják nekünk semmi nem volt jó ? Ha én azt az ételt...
2021.05.12a párjával
Kiváló
Udvarias, gyors, kiszolgálás, csodálatos ízek, nagy választéku inyenc pizzák, finom csapolt házi sör, super coctélok, minden ami szem száj ingere. Többször is meg fogom látogatni!
Népszerű szállások a környéken
Villa Plattensee Vonyarcvashegy - Legjobb ár
Villa Plattensee Vonyarcvashegy
25.080 Ft / 2 fő / éjtől büféreggelivel
Thermal Panzió Igal - Lazítás fürdőbelépővel
Thermal Panzió Igal
64.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hotel Wellamarin Zamárdi - Karácsony
Hotel Wellamarin Zamárdi
84.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval