2020. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. október 9.Ajánlom a helyet másoknak is!
Talán a legfrissebb bisztró és kávézónyitás a Pozsonyi úton, Újlipótvárosban. Bár az utcán végig, mindkét oldalon számtalan hasonszőrű hely található, errefelé úgy tűnik, ez megy, van erre igény, kérdés, hogy mennyire, milyen mértékben. Vagy majd a piac eldönti...
A névválasztás kapcsán az jutott eszembe, hogy az utóbbi időszakban több ilyen idegenül és régiesen csengő, germános-skandináv női névvel nevezett bisztróféle nyitott a városban (Hilda, Freyja, Marty), de lehet, hogy ez csak véletlen. Minden esetre nekem nemcsak a név csengése, de a koncepció és a stílus is valahogy hasonlatos.
Szóval a Frida belső tere nagyon szép, igényes, csinos a berendezés, fenyő és pasztelles színek. Az árak meglehetősen magasak, cserébe minőséget vár és kap is az ember.
A személyzet meglepően nagy létszámú, a vendégszám nem indokolta. De lehet, hogy csak a nyitás körüli izgalomra készültek fel a teljes stábbal.
Egy cappuccino 680 Ft, nem tudták megmondani, hogy milyen kávét használnak, pl. melyik pörkölőből. Azt mondta a pincér, hogy megkérdezi, de valószínű elfelejtette, mert utána sem érkezett válasz, nem reagálta le a témát később sem. A kávé mellé pohár víz nem érkezett.
Nem újhullámos kávézó, nem világos pörkölésű kávéval dolgoztak.
Egy pohár meggyszörp (4 dl) 580 Ft, 1 dl Sauvignon Blanc 860 Ft.
Kötelező szervizdíj nincs.
Az étlapon bisztrós ételek szerepelnek a közismertek köréből: pizzák (2500-3100 Ft), saláták, sajttál, hideg hústál, mediterrán ízelítő.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (4 db)
Frida további értékelései
2024.06.09barátokkal
![]()
ROMLOTT ÉTELT SZOLGÁLTAK FEL! Büdös volt a főétel újat csináltak, de ugyan úgy volt romlott zöldség a tálon, hideg rizottó volt ehhez pluszban. És kifizetette végül.. szörnyű hogy ez megtörténhet. Válaszolnék a kommentre amit írtak! Azt mondják nekünk semmi nem volt jó ? Ha én azt az ételt...
2021.05.12a párjával
![]()
Udvarias, gyors, kiszolgálás, csodálatos ízek, nagy választéku inyenc pizzák, finom csapolt házi sör, super coctélok, minden ami szem száj ingere. Többször is meg fogom látogatni!
57.488 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Villa Plattensee Vonyarcvashegy