Friss Pékség - Margit körút Budapest

Friss Pékség - Margit körút BudapestFriss Pékség - Margit körút Budapest

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Tó Wellness Hotel Bánk - Szilveszter
Tó Wellness Hotel Bánk
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Hotel Lövér Sopron
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd

Friss Pékség - Margit körút Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Átlagos 2024. január 11.egyedül járt itt
Lelkiismeretlen pontvadászat, pirulva. Különös, hogy az ember feltesz ide egy ötfogásos díszvacsorát is, meg egy futó kávét is, ugyanannyiért. Szóval, karácsony előtti napon Átrium, délutáni előadás (12 dühös ember), előtte meg gyorsan valahol egy kávé. . . ez meg a szemben lévő sarkon van.
Friss Pékség - Margit körút Budapest - Külső képFriss Pékség - Margit körút Budapest - EgyébFriss Pékség - Margit körút Budapest - Étel/ital