Nagymama főztje után gondoltam, iszom egy gyümölcslét a helyszínen. Háááát. . . Ritkán fogadtak még bárhol ennyire barátságtalanul. Egy szál vendég sem volt a pultnál, odamentem, a lány olyan kelletlenül szólt ki, hogy teljesen elkeseredtem, semmi rosszat nem mondtam, csak azt, hogy innék valami gyümölcsitalt, erre olyan utálattal tett egy félkörös mozdulatot a kezével a levegőben, mutatva, hát ide van felírva, hogy el kellett volna inkább mennem onnan azonnal.
. . választottam egy Buddhát, elkezdte csinálni, de muszáj volt megkérdeznem tőle, hogy nagyon utálja a munkáját? Azt mondta, hogy nem. Mindenkivel ilyen barátságtalan, vagy csak velem? Erre valamit félremagyarázott, hogy az ilyen szívószál valami természetvédő dolog. . . inkább nem szóltam többet. Nem valószínű, hogy ide jövök még bármikor is. Egyébként a gyümölcslé nem tehet erről, az tényleg finom volt. De az egészben a legbizarrabb, hogy a blokkon rajta van tételként, "Mosoly ingyen :) 00 forint. " A Happy Buddha meg 1590 forint 3 decire mérve, és annak semmi baja sem volt.