Munkatársakkal találtuk a helyet hétköznap este. A szokásos romkocsma jelleg egy kisebb játékteremmel kiegészítve. Több flipper, kosár gép, csocsók. Helyet simán találunk, csak páran voltak. Fa sörpadokon tudunk ülni a mind fedett dohányzó és nem dohányzó részlegen. Kiszolgálás csak a pultnál, ahol a csapos lány a van e még más fajta csapolt sör, mint ami ki van írva?
(4 féle), azt a választ adta, hogy még szép, mert megbüntetne a NAV! ? ? ? Szerintem valamit félreérthetett, de nagyon bőszen adta a blokkokat. :) összességében felejthető a hely, de nem drága.
Egy kedves jóbarátom, egyébként konszolidált, hatvanas éveiben járó úriember, javasolta, hogy menjek el a Fügébe, mert jó a hangulata. Így is tettük a javaslat kézhezvétele utáni napon, mivel pont arra portyáztunk. A Fügében idegesítő a zene és nagyon zavaró az udvaron a füst.
Először az Élesztőben tapasztaltam, hogy milyen idegesítő tud leni, amikor egy zsúfolt kerthelységben sokan cigarettáznak. Az árak mérsékeltek, mint a legjobbkocsma. hu hálózat tagjaiban általában, az italok pedig kommerszek, különlegesség nemigen akad köztük. Ittunk a társammal ketten egy üveg Hofbau München búzasört, majd gyorsan odébbálltunk. Azt azért tegyem hozzá, hogy valami jót is mondjak, hogy a beltér hangulatos, tetszett az udvar közepén a „névadó” hatalmas fügefa.