Óbuda központi helyén, a Kolosy tér közelében található önkiszolgáló étterem, ami csak hétköznap van nyitva ebédidőben, nyilván a környék dolgozóira hajtanak. Már két alkalommal jártam itt, amikor a közeli bíróságon tárgyaltam, a bírósági dolgozók ajánlására próbáltam ki.
Először a hosszú sor láttán visszakoztam, majd egy másik nap,, amikor fél tizenkettő körül ideértem, már beálltam a sorba, ami gyorsan haladt. Klasszikus önkiszolgáló, vannak menük, talán 3 féle, ami elég olcsó, de egyébként is elfogadhatóak az árak. A magyaros vonalat képviselik egy-egy fogyókúrásabb étellel kiegészítve, szilvalekváros derelyét évtizedek után ettem itt a rántott harcsa után. Köretként saláta volt, gondolnak a kis étkű női dolgozókra is. A kiszolgálás gépies, gyors, kedvesnek vagy udvariasnak nem nevezhető,. Az ételek minősége jó átlagos, gasztro csodát nem is vár itt senki, olcsón gyorsan lehet munka közben ebédelni, más célt nem is szolgál, erre viszont alkalmas.