Kis kávézó a City Gate Irodaház aljában, az utca felől nyíló bejárattal. Minödssze 2 asztal a helyben fogyasztásra, illetve jobbra még mintha lenne egy további oldalhelyiség bárszékes asztalokkal, de azt látszólag raktárnak, "üzemi területnek" használja a személyzet. A kávé olcsó, cserébe egyáltalán nem jó.
Pedig Dallmayr-ból főzik, legalábbis a márkázott porceláncsészék és papírszalvéták szerint, aztán ki tudja, hogy milyen kávé, milyen arányban, milyen kávéfőző gépbe kerül? Egy sima eszpresszó 220 Ft-ba kerül, a tejért és a kávétejszínért is fizetni kell pluszban 30, illetve 20 Ft-ot. A cappuccino és a Latte is 310 Ft, amelyekbe lehet kérni némi felárért többféle ízesített szirupot, ezek most nagyon népszerűek. Itt a mogyorós a legkedveltebb. A kávé mellé egy kis csokibonbont adnak, vizet viszont nem. Szendvicseket, süteményeket, péksütit is árusítanak, de délután 2 körül már eléggé le volt rabolva a kínálat. Kívülről jobbat vártam ettől a kávézótól, mint amit nyújtott. Még egy furcsaság: nem gépi blokkot adtak pénztárgépből, hanem kézzel írták számlatömbből, persze talán csak átmeneti technikai hiba miatt.