Gelarto Grande Budapest

2 vendég értékelése alapján

50%
50%
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Fried Kastély Hotel Simontornya - Akciós Kastélyélmény
Fried Kastély Hotel Simontornya
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő
Hotel Nagyerdő Debrecen
Hotel Kiss Tata - Pihenés 60 felett - senior ajánlat
Hotel Kiss Tata

Gelarto Grande Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
2024. október 5., kollégákkal járt itt
A 2015-ös értékeléshez képest pár dolgot pontosítanom kell. Ez már nem a 2015-ös helyszín, hanem egy másik, de nem is az első, eredeti rózsafagyis hely. Itt nincs sütemény, csak a fagylalt. Pici a hely, nem lehet leülni, és ha hosszabb a sor, akkor be sem férnek az emberek az üzletbe, hanem kint az utcán kell állni.
Gelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - Külső képGelarto Grande Budapest - Külső képGelarto Grande Budapest - EgyébGelarto Grande Budapest - Étlap/itallapGelarto Grande Budapest - Külső képGelarto Grande Budapest - Külső képGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - Belső
Még több kép (23 db) >>
Kiváló 2015. október 14., kollégákkal járt itt
A Gelarto Rosa Bazilikához közeli aprócska üzletét már évek óta lelkesen látogatjuk a kollégáimmal. Ez az a fagyizó, ami arról híres, hogy rózsa alakban szervírozzák a fagylaltokat, ami egyrészt nagyon mutatós, másrészt pedig a fagyik is nagyon-nagyon finomak.
Még több kép (23 db) >>