Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rózsafagyi újabb helyszínen

Gelarto Grande BudapestGelarto Grande Budapest a térképen

Kiváló 2015. szeptemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. október 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Gelarto Rosa Bazilikához közeli aprócska üzletét már évek óta lelkesen látogatjuk a kollégáimmal. Ez az a fagyizó, ami arról híres, hogy rózsa alakban szervírozzák a fagylaltokat, ami egyrészt nagyon mutatós, másrészt pedig a fagyik is nagyon-nagyon finomak. Egy kuponos akció kapcsán láttuk meg, hogy Gelarto Rosá-ék a Deák térhez valamivel közelebb, a Hercegprímás utca elején is nyitottak a közelmúltban egy újabb egységet, ami sokkal, nagyobb, tágasabb, egyszóval kényelmesebb. Itt a benti részben is kényelmesen le lehet ülni, vannak normális asztalok, nincs tömeg (egyelőre), viszont ugyanazok a fagylalt ízek és ugyanaz a dizájn és koncepció fogad itt is bennünket. További bővülés, hogy itt a fagyin kívül süteményeket is lehet kapni.
A kiszolgáló fiatal hölgy is nagyon aranyos, kedves volt, ő mesélt el nekünk mindent az új helyről. Az egyetlen negatívum a magas árfekvés.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (26)
Gelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - Külső képGelarto Grande Budapest - Külső képGelarto Grande Budapest - Étlap/itallapGelarto Grande Budapest - EgyébGelarto Grande Budapest - Külső képGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - Külső képGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - Étel/italGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - BelsőGelarto Grande Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes pihenés
Hotel Kapitány Sümeg
107.640 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Nyugdíjas pihenés
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
60.520 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk
102.000 Ft / 2 fő / 3 éjtől félpanzióval