Rendszeresen járunk ide fagyizni a munkatársaimmal, szerencsére elég közel esik a munkahelyünkhöz. A Bazilika oldalában található kézműves fagylaltozónál a jó idő beköszöntével mindig nagy sorállás várható, ami részben a külföldi turistáknak tudható be. A helynek az a specialitása, hogy a kiválasztott fagyit rózsa formában építik rá a tölcsérre.
Akkor néz ki a legjobban, ha 3 féle, eltérő színű fagyit választ ki az ember. A vizuális élmény mellett a fagyik amúgy is nagyon finomak, és elég érdekes, izgalmas ízeket is árusítanak (pl. sós karamella, bazsalikomos citrom, ibolya). Már nagyjából végigettem a repertoárt, kedvenceim a mangó, a brazil csoki és a pisztácia. Árban elég drága, és sokkal jobban megéri nagyobb adagot választani (2 íz: 550 Ft, 3 íz: 650 Ft, 4 íz: 750 Ft). A fagyizó előtt ki lehet ülni a teraszra és eszegetés közben lehet gyönyörködni a Bazilika csodálatos épületében.