2020. novemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. november 14.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jó párszor jártam már itt a rózsaszirmokat formázó fagyisnál, de sosem fordult még elő korábban, hogy rajtunk kívül ne lett volna más vevő, sőt leginkább a sorban állás itt a jellemző. Sajnos most ilyen időket élünk, a Bazilika tőszomszédságában sem bukkannak fel a turisták. Kihalt a belváros.
Viszont mindenképpen pozitívum volt a számunkra, hogy a novemberi hűvös idő ellenére is nyitva tartottak, így a névnapját ünneplő, ráadásul megrögzött fagylalt- és jégkrém-imádó lányom is megkóstolhatta a rózsás fagyit. Nagy sikert aratott!
A legkisebb adag 2 ízt tartalmaz, 800 Ft-ért, a mennyiség fel is ér 2 jó adag gombócéval. Érdemes kontrasztos színeket választani, úgy szebben mutat a virágforma. Csoki és málna volt a választás. Volt még mák, pisztácia, eper-bodza, sóskaramella, valamint különlegességként meggyleves, sütőtök, vilmoskörte sós csokoládé sorbet, levendulás fehércsoki, Rákóczi túrós.
A fagylalton kívül egyéb édességeket is kínálnak a pultban: 3 féle waffelt (590-650 Ft), aszalt gyümölcsös sült marcipánt (550 Ft), fudge-ot többféle ízesítésben, fügéset és chilis-rózsaborsosat is. És van minőségi kávé is.
Szép a berendezés, vintage stílusú. A vendégtér minimális, a sarokban van egy kis asztalka 2 fő részére, szűkösen.
Remélem, jövő tavaszra újra benépesül a környék!
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (65)
Még több kép (55 db)
Gelarto Rosa további értékelései
2024.10.05egyedül
A Gelarto Rosa nagyot ment itt Budapesten, ma már ez is egyfajta látványosság lett a külföldről hazánkba látogató turisták körében, képesek hosszú sorokat is végig állni. Továbbra is az egyik legdrágább fagylalt az országban, bár van drágább is. A 2 adagos 1600 Ft-ba került. Természetesen az...
2021.06.21egyedül
A „Rózsafagyi” Budapest egyik különlegessége, a pultos ifjú hölgy ügyes kézmozdulatokkal, rózsa formában keni fel a pazar fagyikat a tölcsérre/tölcsérbe. Ezúttal három ízt kóstoltam, bodzás epret, kókuszos ananászt és málnát. Mindhárom remek volt, a málna egyenesen katartikus. A...
2017.07.19a párjával
Finom és látványos. Igazi kihagyhatatlan élmény, ha valaki a Bazilika környékén jár. Egyszer mindenképp ki kell próbálni. Sajnos az őrjöngő turisták miatt rémálom a sorban állás, viszont meglepően nyugodtak voltak a kiszolgálók. Le a kalappal előttük, ahogy készítették a fagyit és megőrizték a...
49.131 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Termál Hotel Vesta Tápiószecső