Vasárnapi sétánk során a szomszédos Ruszwurmban akkora volt a tömeg, hogy nem fértünk be, így kipróbáltuk ezt a fagylaltozót. Nevéből adódóan a fagylalt a fő árucikk, de kávé, üdítő és édességek is vannak. A fagylaltválaszték nem volt túl bőséges, de 8-10 féle fagyi azért volt, és valóban egyedi , finom fagylalt volt.
Mi mon cherry-t , pisztáciát, sós mogyorót ettünk,és jól választottunk. Egy gombóc 250 Ft, ami a belvárosban megszokott, ezért szép nagy, kemény gombócokat kapni. A kiszolgálás a sok külföldi vendég miatt elég fásult , gépies és kissé lassú volt. Fagylaltkedvelőknek érdemes kpróbálni.
A Budai Várnegyed központi részén, a Szentháromság térnél, pontosan a nagynevű Ruszwurm Cukrászda mellett található ez a másik cukrászda. Olyannyira a szomszéd, hogy a teraszon az asztalok szinte összeérnek, de a Gelateria No. -nak kevesebb asztala van. Elmondásuk szerint eredeti olasz receptek alapján helyben főzik a fagylaltot.
Szintén olasz a kávé, van óriás palacsinta, profiterol, tiramisu, szendvicsek, jégkása, turmixok, milkshake és smoothie friss gyümölcsökből. Én csak fagyit ettem, kivit és sósmogyorót, tényleg finom, de a kiszolgálás sajnos nem valami kedves. A hely turista szezonban szinte folyamatosan tele van, zsúfolt.