Jó 2017. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. július 27.
Ez a lánc több budapesti plázában is megtalálható, példaképpen az Árkádban, az Allééban és a Corvin Plázában is, a Campona mellett. A Camponában az emeleten a vendéglátó egységek előtt található, de a mozihoz is közel helyezkednek el. Fagylaltot több alkalommal vettem már náluk, mert a mangófagyijukat nagyon szeretem, de legutóbb leültünk egy kávéra is. Nem tudom, milyen alapon történik a Gelatonál a kiválasztás, de évekre visszamenően emlékszem barátságtalan, kifejezetten undok, unott személyzettel is. A mostani 2 hölgy sem volt kedves egyáltalán. A kávé mellé nem adtak semmit, vizet és papírszalvétát sem. A férjem tejjel kérte a kávét, de tej helyett 1 kis előrecsomagolt kávétejszínt kapott. A fagyi viszont továbbra is finom, bár egyre drágább. Az extra íz/cukormentes 350 Ft, a "normál" 270 Ft, átlagos gombóc. A már emlegetett mangó mellett ízlett az őszibarack, a pisztácia, a Raffaello, az áfonya és a mentás citrom is. Pozitívum továbbá, hogy saját elszeparált ülőhelyeik vannak fenntartva a saját vendégeiknek, tömeg esetén is biztosan le tudunk itt ülni.