Hétvégi családi ebéden jártunk a Gellért Sörözőben. Ami tetszett: A hely hangulatos, szépen berendezett. A felszolgálók kiemelkedően udvariasak voltak, és rendkívül szakszerűen végezték munkájukat. Jó minőségű étkészlet, porcelánok.
Széles csapolt sör választék (sajnos ezt most nem tudtam tesztelni, mert vezettem) Az ételekről: komoly gond semmivel sem volt, de igazából csak a desszertekre tudnék ötöst adni (narancsos mandula torta sütőtökös narancs salátával, mogyoró és csokoládé krém desszert csokoládé fagylalttal). A főételek mindegyikébe belecsúszott valami kis hiba. Pl: a vörösboros kakas zöldésgkörete túl édes ízvilágúra sikeredett (az étel elnevezése alapján nem lehetett édes ízre gondolni), a Gellért módra készített szűzpecsenye túl nehéz volt, valami besamelszerű dolog fogta össze a finom összetevőket. A konyha lassan adta ki az ételeket, csak 2 fogást ettünk, és több, mint másfél órát voltunk az étteremben. A nem olcsó árakat 10% szervízdíj terheli.
1114Budapest, Szent Gellért tér 2.
Szolgáltatások
légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték akadálymentes élő zene kisállat bevihető