Az étlap rövid, tipikus bisztrós ételek, melyekben a tradicionális magyar fogások, hozzávalók dominálnak, amelyek a vastag pénztárcájú turista számára érdekes és "magyaros" lehet: példaéppen gulyásleves, kacsamájpástétom, mangalica-tál, csülök, májas hurka és kolbász, tanyasi csirkepörkölt, szarvasragu, a desszertfronton: almás rétes, császármorzsa, somlói galuska. Az adagok meglehetősen kicsik. Amennyire drága, annyira egyáltalán nem kiemelkedő. Míg a sütemények között valóban vannak nem mindennapiak, az ételek erősen átlagosak, nem különleges sem az elkészítésük, sem a az íz-kombinációk. Engem irritál - még ha nem nekem kell kifietnem a számlát, akkor is -, ha egy 2 dl-es víz 790 Ft-ba kerül vagy egy eszpresszó 850 Ft-ba, és erre még felszámítanak 15% KÖTELEZŐ borravalót. Meg vagyok róla győződve, hogy a külföldi vendégek többsége még erre is ad pluszban jattot, mert nem veszi észre, vagy ha észre is veszi, azért megszokásból felfelé kerekít. A mosdó az alagsorban található, tágas, elegáns, márványból nincs itt sem hiány, közös a szomszédos cukrászdával.