Korábban szintén volt itt étterem, de nemcsak nevet váltott, hanem teljes újra fazonírozáson is átesett. A szálloda jelenleg zárva tart, nem fogad vendégeket, mert most zajlik a felújítása. Az étteremnek hatalmas full panorámás terasza van Budapest egyik legértékesebb parcelláján. Körbenézve a Dunakorzó, Duna-part, Akadémia, Gresham Palota, Lánchíd, szemben a Budai Vár a főbb látnivalók. Az Étteremhét rendezvény keretében 3 fogásos menüt kínáltak fix 5900 Ft-ért, melyet egy rövidített étlapról lehetett összeválogatni, az összeg szerviz díjjal együtt értendő, de italt nem tartalmaz. 2 leves, 2 hideg előétel, 4 főétel (ebből egy vegetáriánus) és 2 desszert közül lehetett válogatni. Az étterem belső tere is hatalmas, tágas, rengeteg asztallal, nagy bárpulttal. Esténként eléggé exkluzív DJ zenés-táncos rendezvényeket is tartanak itt. Üdvözlő falatka: ropogós leveles tésztás háromszög házi majonézes vajjal. A választásom: előételként házilag pácolt lazac citrusos salátával, kapribogyóval, bagettel. A lazacban a pácolásban nem éreztem különleges, egyedi felhangot, de kellemes volt, és nem kis adag. Főételként egy laza húsmentes fogást, a karfiol variációkat kértem, amiben az volt a csavar, hogy a karfiolt készítették el többféleképpen és több fajta karfiolt felhasználva: pürének, grillezve, rakottan, blansírozva. Nagyon szép, kellemes, könnyed fogás, mondjuk nem hiszem, hogy egy átlagos férfiszívet megdobogtatna. A desszertem szintén nagyon mutatós és könnyed volt: citromhab piskótával, habcsókkal, málna coulis-val. Összességében egy színvonalas, jó minőségű, finom ételsort kóstoltam végig. A legnagyobbak közé nem ért fel a konyha teljesítménye, ezt meg kell azért jegyeznem. Az italok a helyhez mérten árazottak, egy kis üveges Cola 893 Ft volt szerviz díjjal. Valószínűleg csak úgy az utcáról nem térnék be ide ebédelni vagy vacsorázni, de így az Étteremhét keretében nem bántam meg a választásomat. A kiszolgálás végig nagyon figyelmes volt, professzionálisan dolgozik itt a személyzet.