Kiváló 2019. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. szeptember 7.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Gléda vendéglőbe tavaly év végi megnyitása óta el akartam menni. Kerekes Sándor konyháján volt szerencsém több ízben is enni, [moderálva - a szerk.] mindig meg voltam elégedve. A Gléda ezeket is felülmúlta. A kiszolgálás udvarias, megismerkedtem a séf-tulaj kiváló vendéglátói vénával megáldott, kedves feleségével is, akivel vállvetve csinálják az éttermet. Öröm volt Vele beszélgetni. A beltér megnyerő, az ipari dizájn és a polgári miliő érdekes ötvözete. Az árak értékarányosak. Ettünk kacsamáj terrine-t szarvasgombával, mentás zöldborsólevest sonkás kecskesajtos betéttel, fogast spenótos tagliatellevel és citromkrémet friss gyümölcsökkel. Minden fogás remek volt. Szódavizet ittunk és Béres mustot, mivel mindketten vezettünk. Csillagos ötös.
A Gléda Vendéglő talán 1 évvel ezelőtti megnyitása óta számtalan pozitív értékelést kapott, nem érdemtelenül, abszolút megérdemelten. Számomra Budapestnek egy teljesen ismeretlen környékén található, a Mátyáshegy alatt. Ráadásul gyalogosan az Óbudai Egyetem Könnyűipari Főiskolai épületétől...