Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Farmer, dicsfény, kávé vagy amit akartok

Gloria Jeans Coffee - Arena Mall BudapestGloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest a térképen

2024. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. május 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Arena Mall emeleti szintjén egy olyan kávézót találtam, ami legutóbbi látogatásomkor még nem volt itt, no, nem mintha túl sűrűn járnék erre, most is csak egy online rendelt parfüm átvétele miatt kellett ide jönnöm a Notino Parfümériába. Az első meglepetés, hogy valami teljesen külföldi tulajdonú helyről van szó, az alkalmazott nemcsak, hogy nem volt magyar, de nem is tudott magyarul. Pedig szerintem az Arena Mall törzsközönségét azért leginkább magyarok adják, nem éppen a belvárosi turista központban járunk, persze lehet, hogy tévedek. A név meg inkább egy farmermárkára utal, minden esetre ez a felirat látszik a pult felett és a reklámtáblákon is.
Elég tágas, sok asztalos kávézó részlegük van, ami szeparált a folyosótól, ugyanakkor az asztalok a pulttól távolabb esnek. A pultnál rendeltem és fizettem, de úgy tűnik, van asztalszerviz is. Meg még az is kiderült, hogy ez egy "gourmet" hely ám. A prémium kávék között pisztáciás, karamellás ízesítésű volt, de igazából csak plusz szirupról van szó, semmi különlegesség.
Egy korrekt lattét kaptam 1050 Ft-ért, de nem járt hozzá/mellé semmi extra, gondolok itt pl. vízre vagy kekszre vagy bármire.
Izgalmasnak tűntek a gyümölcsös hűsítő italok, Chillers néven, epres, mangós, erdei gyümölcsös, passiógyümölcsös is van, e sajnos egyik se, cukormentes. Pár szendvics, sütemény, meggyes pite volt "ehetőség" a pultban.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (14)
Gloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest - EgyébGloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest - Étel/italGloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest - Étel/italGloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest - BelsőGloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest - BelsőGloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest - EgyébGloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest - Étel/italGloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest - BelsőGloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest - BelsőGloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest - BelsőGloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest - Étlap/itallapGloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest - Étel/italGloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest - Étlap/itallapGloria Jeans Coffee - Arena Mall Budapest - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
92.694 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Duna Relax Hotel Ráckeve - Relax Wellness Félpanzióval 10% kedvezménnyel!
Duna Relax Hotel Ráckeve
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Aurum napok
Hotel Aurum Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!