Gödör Klub Budapest

2,3Kiszolgálás
2,7Hangulat
3Ár / érték
2,7Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Piroska Bük, Bükfürd? - Három éjszakás ajánlat
Hotel Piroska Bük, Bükfürd?
Palace Hotel Hévíz - Szilveszter
Palace Hotel Hévíz
Dráva Hotel Harkány - Szilveszter a Dráva Hotelben
Dráva Hotel Harkány

Gödör Klub Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2497 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Átlagos 2024. október 5.barátokkal járt itt
A Nulladik Változat együttes megalakulásának 35. évfordulójára szervezett koncerten jártunk itt a Gödör Klubban. A Gödör a belvárosban üzemelt már egy pár helyszínen, először az Erzsébet téren, a mai Aquarium helyén, ha jól emlékszem, majd a Király utca elején a Passage-on, egy ideje pedig szintén a Király utcában, de már a Nagykörúthoz közelebbi szakaszon kaptak helyet.
Gödör Klub Budapest - Külső képGödör Klub Budapest - Külső képGödör Klub Budapest - Külső képGödör Klub Budapest - EgyébGödör Klub Budapest - BelsőGödör Klub Budapest - BelsőGödör Klub Budapest - BelsőGödör Klub Budapest - BelsőGödör Klub Budapest - Külső képGödör Klub Budapest - Külső képGödör Klub Budapest - Külső kép
Még több kép (8 db) >>
Gyenge 2016. november 5.barátokkal járt itt
Ismeretségi körömben több alkalommal szerveztek már ide zenés esti bulit, de a hely maga annyira nem szimpatikus, így volt már többször példa arra, hogy hiába találkoztam volna szívesen a barátokkal, és a zene/koncert is érdekelt volna, de a Gödör olyannyira nem vonzott, hogy inkább kihagytam az egészet.
Még több kép (8 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 47 városban járt márFelfedező - 17 helyen első értékelőNépszerű író - 72 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagság
Átlagos 2014. május 11.barátokkal járt itt
Egy belvárosi fesztiválon vettünk részt barátainkkal, amikor is betértünk erre a helyre. A fiatalok által kedvelt hely nem egy nagy szám, semmi különleges, érdekes nincs benne. A kiszolgáló unottan végezte a dolgát, az ételek átlagosak és drágák voltak, a mosdó koszos. Szerencsére a környéken zajló programok feledtették az itt töltött időt és a sivárságot.