2016. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. november 5.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ismeretségi körömben több alkalommal szerveztek már ide zenés esti bulit, de a hely maga annyira nem szimpatikus, így volt már többször példa arra, hogy hiába találkoztam volna szívesen a barátokkal, és a zene/koncert is érdekelt volna, de a Gödör olyannyira nem vonzott, hogy inkább kihagytam az egészet. A Gödör régi helye az Erzsébet téren volt (az most már Akvárium néven fut), pár éve költöztek át a szintén belvárosi Centrál Passage-ra a Király utca elején. Egy jellegtelen szürke épület földszintjén található, a Király utcáról kell pár métert besétálni. A másik oldalon a Hummus Bár és a Panificio éttermei vannak nagy teraszokkal.
A belső tér 1 nagy és két kisebb teremből áll, a koncerteket a nagyteremben szokták tartani. Ezen a több száz embert befogadni képes helyen a ruhatár és a bárpult is rendszeresen szűk keresztmetszet, no és a mellékhelyiség is.
A bárpultban fiatal, ám különösen unott, barátságtalan személyzet dolgozik, ráadásul csigalassúsággal, vendéglátósoknak nem nevezném őket. A hely talán csak alkalmi munkában, adott eseményeken foglalkoztatja őket hétvégén esténként, de ez igazából a mi szempontunkból nem érdekes, akár alkalmi munkás, akár állandó alkalmazott, ez a kiszolgálás semmiképpen sem elfogadható, színvonal alatti. Az italkínálat a kommersz vonalat viszi, és úgy gondolom, hogy a töményeket vizezik. Ezt nyilván bizonyítani nem tudom, de valahogy nem éreztük a hatást, így 2 magyarázat lehetséges: vagy a vizezés vagy a kisebb mennyiség (pl. vodka-narancs, gin-Cola, gin-tonik esetén). A bárpult körül alig van ülőhely, így az asztalokért és szabad székekért folyamatos a küzdelem, mindenki próbál helyet foglalni, de csak keveseknek sikerül. A kevésbé szerencsések állva kénytelenek iszogatni. Árban drágább, mint amennyit ér, de ez a Gozsdu Udvarban és környékén szinte már megszokott jelenség. Ételt nem láttam, hogy árusítottak volna, konyha biztosan nincsen.
Összességében nem szeretem, nem ajánlom, és csak örülök, ha nem kell ide mennem.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (11)
Még több kép (1 db)
Gödör Klub további értékelései
2024.10.05barátokkal
A Nulladik Változat együttes megalakulásának 35. évfordulójára szervezett koncerten jártunk itt a Gödör Klubban. A Gödör a belvárosban üzemelt már egy pár helyszínen, először az Erzsébet téren, a mai Aquarium helyén, ha jól emlékszem, majd a Király utca elején a Passage-on, egy ideje pedig...
2014.05.11barátokkal
Egy belvárosi fesztiválon vettünk részt barátainkkal, amikor is betértünk erre a helyre. A fiatalok által kedvelt hely nem egy nagy szám, semmi különleges, érdekes nincs benne. A kiszolgáló unottan végezte a dolgát, az ételek átlagosak és drágák voltak, a mosdó koszos. Szerencsére a környéken...
36.900 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Castrum Hotel Székesfehérvár