Szurkolok nekik. Kérdeztem, hogy halal a kaja? Erre titokzatosan összenéztek és nevettek. Szóval, soha nincs itt disznóhús? Olyan kis kitérő, elterelő választ kaptam, hogy nem, nincs. A falon az van, hogy 100% csirke. Nos, nekem aztán tényleg mindegy, a környék lakóinak talán nem annyira, elég sok muszlim lakik ezen a vidéken, a legnagyobb mecsetjük is itt található. A kínálat viszonylag kommersz ebben a kategóriában, gyrost lehet kapni főleg, rántott csirkemelleket, krumpli, rizs, savanyúságok. . . én csirkemájat kértem vegyes körettel, szó nélkül be is csomagolták seperc alatt, én meg tiltakoztam, hogy nem, nem, itt szeretném megenni! Kértem hozzá még dzatzikit is. Kicsit megmelegítették a májat meg a köretet, nem igazán melegült meg, elvettem egy tálcát, ülőhely nincs, állva ehetsz a fal mellett. De egészen jól elvoltam. Eldumálgattunk. . . 12 éve vannak Magyarországon, kicsit akcentussal, de kiválóan beszélnek magyarul, udvariasak, szimpatikusak, kedvesek. Szóltunk pár szót az iráni nőkről. általában a muszlim nők szabadságáról. Jelentős mennyiséget kaptam, igazán jól el voltam látva, a végére még egy ajándék süti is jutott, és az egész ebédem nem került annyiba, mint az elmúlt napok gyrosai. Elégedetten és jókedvűen távoztam.