Afféle "mindenes" evős-ivós hely Újlipótvárosban, pontosan a 15-115-ös buszok megállójában. A nyitva tartás kissé hektikus, még pontosan nem tudtam kiismerni őket. Árusítanak elvitelre Fornetti péksüteményeket, amelyek jól ismert jellemzője a mérsékelt árfekvés, középszerű, nem átütő ízhatás, de sokféle sós és édes töltelékkel kapható, és a termékek gyorssütéssel mirelitből készülnek, azaz előállításuk pékszakmai vagy cukrászati ismereteket nem igényel.
A netpincéren a járvány csúcs-időszakában figyeltem fel rá, hogy elég gyorsan átálltak a kiszállításra a kerületben, elsősorban egyszerűbb - szintén mirelitnek tűnő - jól ismert, frissensültekre fókuszálva, olcsóbb árfekvésben és ahogy olvastam, egész jó értékeléseket kaptak. Mivel az egység a mi utcánkban található, így a kiszállításra nem volt szükségünk. Az utcáról is lehet vásárolni az ablakon át, így be sem kell lépni a beltérbe. Péksüteményeket többször vettem már a gyerekeknek itt, a nagymama is többször vásárolt már a gyerekeknek, de helyben még nem ettünk, bár van pár asztaluk a belső térben. A kókuszos mini csiga és a sajtos pogácsa jött be eddig a legjobban.