Kocsma erényekkel és hibákkal

Gold Roger's Pub BudapestGold Roger's Pub Budapest a térképen

Átlagos 2015. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. január 12.
A Gold Roger egy tűrhető kocsma a Baross utca elején, a Károli Gáspár Református Egyetem tőszomszédságában. Ahogy néztük, az egyetemi ifjúság a fő célpontja a helynek, ennek megfelelően az árak sincsenek megszaladva.
Tartanak néhány kézműves cseh sört a Bernard nevű főzdétől, továbbá ipari szlovén söröket, akad néhány jó tömény is.
Mi a pincében foglaltunk helyet, ahol a névadót idéző, elég gyatrán sikerült giccsfestmény díszíti a falat (vagy inkább rondítja el), a helyzetet az idegesítő kereskedelmi rádió csak súlyosbította. Úgyhogy megittunk a söreinket, aztán továbbálltunk. Egyszer jó volt.
Az ételrovatban az italokat díjaztam, kétségkívül kissé sok a 4 pont, de azért az átlagosnál jobb ez az itallap.
Ugyanakkor ajánlom másoknak a helyet, hisz nem mindenkit idegesít annyira a háttérben szóló rádió, mint minket.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (4)
Gold Roger's Pub Budapest - BelsőGold Roger's Pub Budapest - Étlap/itallapGold Roger's Pub Budapest - Étlap/itallapGold Roger's Pub Budapest - Étel/ital
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Hotel Wellamarin Zamárdi