A Kálmán Imre utca Bajcsyhoz közeli végén, egy éppen zajló építkezés (házfelújítás) mellett található ez a kis kávézó. Ahogy közelítünk, nem is nagyon látszik, belesimul a homlokzatba, így a pontos cím ismerete nélkül nem is volt annyira könnyű megtalálni. Elsősorban kávézó, amely már 7.
30-kor nyit, s a 100% Arabica kávéból készült feketét egész barátságos áron kínálják, egy espresso csak 290 Ft-ba kerül. Az ételkínálatban egyszerűbb tételek szerepelnek, szintén kedvező árfekvésben: hideg és meleg szendvicsek (360-620 Ft) bagelből, baguette-ből és háromszög toast kenyérből; burrito, tortilla (520 Ft), péksütemények (190 Ft): pogácsa, fánk, lekváros táska, croissant, muffin. Az alapterület kicsi, a pulttal szemben csak 1 asztal és 1 könyöklő került kialakításra, viszont vezet fel egy kis lépcső a galériaszintre is. Kellemes, de kissé eldugott hely.
A Good dog Bad dog nevű reggelizőre véletlenül akadtam rá a Kossuth térre igyekezvén a Bajcsyról. Kínálnak többek között old school melegszendvicset (390), salátát (520), rántott csirkemelles szendvicset, tortillát. Kértem egy luxusbagelt, ami tormakrémes sajtos lazacos volt, kifejezetten ízlett, nagy élvezettel ettem minden falatját.
Az árak, mint látható, barátságosak, 590 forintot fizettem a bagelre. A kiszolgálás kedves, a pultos veszi a lapot. Kínálnak kávét is, átlagon felettit főznek ránézésre, sajnos leülni nem volt időm. A beltér kellemes, a kis helyen sok minden meglelhető. Kövér négy pont.