Good Karma Kitchen - Lövőház utca Budapest bemutatkozása
A Good Karma szerint az egészséges és finom ételnek nem kell sokba kerülnie, és ezt mi magunk is megtapasztalhatjuk egészséges és finom india ételeiket kóstolva.
Új bisztró a Lövőház utcában, aki a környezettudatosságot helyezték a figyelem középpontjába ebben a kis bisztróban. A csomagolóanyagok, evőeszközök újrahasznosíthatóak, a maradék ételeket, nyersanyag hulladékot komposztálják. Alapvetően keleti fúziós konyhát visznek, ahol minden mindennel kombinálható.
Az alap ételek: zöldsaláta, wrap tekercs, basmati rizs, ezekhez lehet feltétet, iletve tölteléket választani: csak zöldségeket, napi dal-t, indiai csirkét, bárány kebabot. A köretek önállóan is kérhetőek köztük szintén több indiai étel található: madras-i káposztasaláta, csicseriborsó, édesburgonya, sült karfiolrózsák. A Roti Chicken Tikka (indiai csirkés, szószos wrap tekercs) 1990 Ft-ba került. A pultban lévő előkészített salátatálak, sütik (banános brownie, chai brownie) azonnal elvihetőek. A mangós rizspuding (790 Ft) kitűnő volt. Finom, egészséges, könnyed ételeket készítenek, lágy keleti fűszerezéssel. Nemcsak a karmatisztítás miatt, hanem a vidám hangulatért és a finom ételek végett is érdemes felkeresni. A pultnál kell rendelni és fizetni, majd az ételt sorszám alapján lehet elvinni. Sok a külföldi vendég is.