Jó 2022. júliusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. július 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Új nyitású újhullámos kávézó a Fekete Sas utcai felújított loft irodaházban. Az épületben mindenféle egészségügyi magánrendelések működnek. A kávézó az utca felől és az irodaházból bentről is megközelíthető. A zárási idő előtt 10 perccel már csak a kinti részben - elvitelre - és kizárólag papírpohárban kaphattam kávét. Ez egy kicsit furcsa és érthetetlen volt. Minden esetre a kávé valóban jó minőségű. Csakhát a kávézás valódi élménye az, ami elveszett így. Egy szerpresszó 490 Ft, ami korrekt ár, a Cortado viszont 690 Ft-ért túlárazott. Modern, letisztult a beltér, a tisztaság hibátlan. Egy kissé steril az egész környezet. Barista tanfolyamokat is szoktak tartani. A tulajdonosok korábban kávégépek forgalmazásával foglalkoztak. A névválasztást nem tudom értelmezni. Összességében, pont az az elem hiányzott számomra a helyből, amitől szerethetővé válna, ami miatt szívesen visszatérnék ide. A jó kávé csak egy szempont, de nem minden. Jó kávé van máshol is, ahol még akad mellé más, valami plusz is.