Gozsdu Manó Klub Budapest

8 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Angyal Fogadó Rátka - All Inclusive Tokaj Hegyaljai Disznótoros Hétvégék
Hotel Villa Völgy Eger - Napi ár reggelis ellátással
Hotel Villa Völgy Eger
40.410 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel

Gozsdu Manó Klub Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
2015. október 15.barátokkal járt itt
A Gozsdu Manó Klub, vagy egyszerűbben csak GMK 2011 óta működik a Gozsdu Udvar szívében. Az utcaszinten egy fiatalos, trendi szórakozóhely, elsősorban ivó, a pinceszinten pedig klubkoncerteknek adnak helyet. Többször jártam már náluk ilyen zenei eseményen, inkább kevésbé ismert, underground, alternatív és rockosabb rétegzenei koncertek szoktak lenni.
Gozsdu Manó Klub Budapest - Külső képGozsdu Manó Klub Budapest - Külső képGozsdu Manó Klub Budapest - Külső képGozsdu Manó Klub Budapest - Külső képGozsdu Manó Klub Budapest - BelsőGozsdu Manó Klub Budapest - Étlap/itallapGozsdu Manó Klub Budapest - Külső képGozsdu Manó Klub Budapest - Külső kép
Még több kép (5 db) >>