Az Utazás kiállításon jártam kinn a Hungexpo-n március elején, s mivel az időjárás elég hideg volt, a számos kinti szabadtéri büfé helyett inkább valami fedett, fűtött étkezési helyet kerestem. A hangzatos elnevezés ellenére sem grand, sem passage nem volt, ellenben inkább egy üzemi önkiszolgáló étkezde hangulata fogadta a látogatókat.
Az étlapon csupán néhány teljesen szokványos - és unalmas - fogás szerepel, viszont elég rendesen megkérik az árát. Kizárólag a kiállítók számára volt 1 féle napi menü (lencseleves, resztelt máj), de ez is több, mint 2000 Ft-ba került, természetesen ital és savanyúság nélkül. A resztelt májban főleg a köret (főtt krumpli) és a mártás dominált, májból azonban csak néhány darab volt benne. Felejthető ebéd volt, szomorú, hogy a külföldi - és hazai - látogatóknak ennyit, ilyet tud egy nagy rendezvényhelyszín nyújtani. A kinti részben lévő asztalokat nem takarítják le.
1101Budapest, Albertirsai út 10. (Hungexpo G pavilon)