így nézett ki, hogy 5-6 alkalmazott, teljes túlerőben, és egyetlenegy vendég, én. Egy lányt is találttam a pult mögött, aki tudott magyarul, és abszolút készséges volt, felvilágosított, hogy ez itt kiféle, miféle hely. Később egy tulajdonos is előkerült, meglehetősen szimpatikus, kedves ember, szívesen beavatott a koncepcióba. Nem olyan régen nyílt ez a dolog, most kell ide szoktatni, megfogni a vendégeket, egyébként alapvetően reggeliző hely, de a reggeli az van egész nap is, ha akarod, meg pompás levesek is vannak, előkerült alternatívaként a gulyás, mint olyan, de mikor hallottam, hogy van red currys csirkeleves, akkor azonnal arra váltottam. Nagyobb forgalom esetén tálcás felvonulás van, most, mint szálvendég, nekem kihozták az asztalhoz a levest, szép tiszta minden, és külön megjegyezném, hogy sok helyen van evőeszköztartó, minden eszköz makulátlan, és nagyon helyesen, a nyelükkel kifelé állnak ki a tartóból, a főnök el is magyarázta nekem, ami egyébként is a mániám, hogy az így higiénikus, így kell. Bizony, bizony! És nem is értem, hogy máshol miféle igénytelen erdei ember az, aki elfogadja, hogy mindenki megfogdossa a villájának a fogait. . . De ez itt nagyon rendben volt. Ez is rendben, és sok minden. Számtalan izgalmas felfedeznivaló van még itt, ajánlom is mindenkinek, hogy ne kerülje el! Innovatív konyha, új koncepció, kipróbálásra érdemes!