Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jobbacska hely, a hamburger alapján ítélve

Grill & Chips BudapestGrill & Chips Budapest a térképen

2015. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Régóta néztem ezt a helyet a Wesselényi utcában, végső soron nem rossz hívószavak ezek, melyeket nevében hordoz. Meglátogatását az döntötte, hogy egy kedves ismerősöm, akivel együtt turnéztunk, meglátta egy rég nem látott jóbarátját oda bemenni, s azt javasolja, hogy csatlakozzunk.
Remek este, kiváló beszélgetés kerekedett belőle, s közben még a helyről is képet alkothattam magamnak úgy, amennyire. Kívülről egy fokkal egyszerűbb helyet sugall a dizájn, bent szinte elegáns, jó borokat tartanak s ami a legfontosabb, ez nem egy gyorsétkezde, vagy büfé, hanem szabályos étterem éttermi kínálattal.
Az árak helyenként meglepően magasak: sárgaborsókrémleves sajtos pitával 1050 ft, cigánypecsenye hasábbal vagy csirkepörkölt galuskával 2900 (!!!) s még sorolhatnám.
Mi hamburgert rendeltünk, ami jó volt, mellette korrekt minőségű mirelit sült krumpli, ugyanez körítette másik fogásunkat, a tintahalkarikákat. Ezutóbbi 1490 ft volt, így nem morgolódtam különösebben, hogy a tintahalkarika is előpanírozott mirelitáru volt, ennyiért nagyjából ezt lehet adni. A kiszolgálás rendben van.
Összességében nem rossz hely ez, hogy pontos legyek, az átlagnál egy fokkal jobb.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (13)
Grill & Chips Budapest - Étlap/itallapGrill & Chips Budapest - BelsőGrill & Chips Budapest - BelsőGrill & Chips Budapest - Étel/italGrill & Chips Budapest - Étlap/itallapGrill & Chips Budapest - Étlap/itallapGrill & Chips Budapest - Étlap/itallapGrill & Chips Budapest - Étlap/itallapGrill & Chips Budapest - Étlap/itallapGrill & Chips Budapest - Étlap/itallapGrill & Chips Budapest - Étel/italGrill & Chips Budapest - Étel/italGrill & Chips Budapest - Belső

Grill & Chips további értékelései

2015.03.03a párjával
Gyenge
Az étterem a belvárosban található, jól megközelíthető helyen. A belseje hangulatosan, mediterrán stílusban berendezett. Hétköznap délidőben jártunk ott, amikor szinte tele volt. Az ételek amit fogyasztottunk elég finomak voltak, de sajnos az egész látogatásunk hangulatát 2 dolog elrontotta. Az...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás fürdőbelépővel
Hotel Forrás Szeged
39.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Kamilla Balmazújváros - Senior nyugdíjas csomag hétközben, fürdőbelépővel
Hotel Kamilla Balmazújváros
137.400 Ft / 2 fő / 3 éjtől félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Dunai Élmény
Hotel Bellevue Esztergom
69.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval