2015. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 25.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Itt a honlapot olvasva jött az ötlet, hogy kipróbáljuk ezt az éttermet, miután nagyon szeretjük a grillezett ételeket és a balkán konyhát.( a tulajdonos bolgár ) Hétköznap este felé kicsit üres volt az étterem, de így legalább gyorsan kaptuk meg az ételt annak ellenére, hogy frissen voltak grillezve. Példás tisztaság fogadott minket, a pincér udvarias, de kissé gyakorlatlan volt. Kétszemélyes bőségtálat kértünk, amin kb. 70 dkg hús volt, csirke és sertés vegyesen, hússzeletek, fasírtfélék és nyárson sült húsok. A húsok finomak voltak, az ízvilág a Montenegro Gurman ízeihez hasonlít, az étterem koncepciója - igényesebb gyorsétterem megjelenés - is hasonló. A választék itt nagyobb, az étlapon saláták, grillezett húsok, és grillezett halak is nagy választékkal szerepelnek elfogadható áron, csapolt Staropramen sörrel lehet leöblíteni a grillezett falatokat. Az étlapon az adagok nagysága is feltüntetésre kerül. Legközelebb valamelyik grillezett halat - van lazac, makréla, süllő, cipura -próbáljuk ki.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Grill Mánia további értékelései
2024.06.18egyedül
![]()
igazábol sokszor voltam már itt véleményt mégis csak most irok elöször. nem volt még hogy csalodast okozott volna a hely. finom kaják. rendes kiszolgálást tapasztaltam mindig. sokszor járok erre ugyhogy biztos betérek még ide
2024.02.05egyedül
![]()
Rájöttem, hogy régen voltam itt, nem voltak erről egyáltalán rossz emlékeim, egy ebédet vagy mit feltétlenül megér a tél végi napsütés. Ebédidő, nincs sok vendég, de tulajdonképpen minden asztalnál valahogy ülnek, de ez velem együtt is összesen öt embert jelent. Lássuk a kínálatot, mi változott?...
2023.04.07gyerekekkel
![]()
Ízletes volt minden nagyon tetszett számomra, a hely nagyon tiszta, és kedvesek a pincérek és egyben a külföldi szakácsok is, finomak nagyon az ételek és még a kiszolgálás is tökéletes