Kiváló 2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. február 2.
Az utcáról tekintve nagyon nagy meglepetés volt végülis az ami bent várt. Nem az étterem kinézetére gondolok, hanem az ott felszolgált ételek látványára! Nagyon ízlésesen tálalnak és nagyon ízletes minden! Mi egyből egy két személyes vegyes tálat kértünk, így minden grill husit megkóstolhattunk. A kiszolgálás kicsit döcögősen ment, de abban sem találok olyan nagy kivetni valaót! Összeségében kedvesek voltak, az étel hamar elkészült! Ár-érték arányban is jó, ha bele gondolunk, hogy valahol egy sima gyros tálért 1500 Ft-ot is elkérnek. Ez pedig annál 100x jobb volt! :)
igazábol sokszor voltam már itt véleményt mégis csak most irok elöször. nem volt még hogy csalodast okozott volna a hely. finom kaják. rendes kiszolgálást tapasztaltam mindig. sokszor járok erre ugyhogy biztos betérek még ide
Rájöttem, hogy régen voltam itt, nem voltak erről egyáltalán rossz emlékeim, egy ebédet vagy mit feltétlenül megér a tél végi napsütés. Ebédidő, nincs sok vendég, de tulajdonképpen minden asztalnál valahogy ülnek, de ez velem együtt is összesen öt embert jelent. Lássuk a kínálatot, mi változott?...
Ízletes volt minden nagyon tetszett számomra, a hely nagyon tiszta, és kedvesek a pincérek és egyben a külföldi szakácsok is, finomak nagyon az ételek és még a kiszolgálás is tökéletes