Svédasztalos reggeli nemcsak turistáknak

Grillpoint - Cosmo Hotel Étterme BudapestGrillpoint - Cosmo Hotel Étterme Budapest a térképen

2016. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 25.
A Váci utcában lévő Cosmo Hotel melletti Grill Point Étteremben reggelente alapvetően a szállóvendégeket reggeliztetik, de az utcáról is fogadnak vendégeket, akik egy kiadós reggelire vágynak. Hogy reggel 7-től vagy 8-tól vannak-e nyitva, azt az egymásnak ellentmondó kiírások miatt nehéz eldönteni, minden esetre az biztos, hogy reggel 8-tól már nyitva találtam őket.
2 féle gyümölcslé (nem 100%-os, de nem is a legsilányabb vízízű), 2 féle meleg étel (tojásrántotta és paraszt-reggeli féleség), péksütemények, gyümölcs, joghurtok, müzli, felvágottak, 3 féle sajt kockákra vágva, idényzöldség. Igazából semmi extra, de amit kínáltak, az friss volt és bőségesen elegendő egy dolgos nap kellemes indításához.
A kávét nem javaslom, ugyanis előre le van főzve és mégcsak nem is termoszban, hanem egy üvegkancsóban van kitéve, így én inkább teáztam. Filteres Mr. Perkins teák közül lehet választani, elég sok ízből.
Maga a hely barátságos kiskocsma-kávézó hangulatú, amelyet mindenütt Rézangyal logós dekoráció ural.
A reggeli italokat is beleértve kötelező 10%-os szervizdíjjal együtt 1750 Ft-ba kerül, ami igazán korrekt ár.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (12)
Grillpoint - Cosmo Hotel Étterme Budapest - BelsőGrillpoint - Cosmo Hotel Étterme Budapest - Étel/italGrillpoint - Cosmo Hotel Étterme Budapest - Étel/italGrillpoint - Cosmo Hotel Étterme Budapest - Étel/italGrillpoint - Cosmo Hotel Étterme Budapest - Étel/italGrillpoint - Cosmo Hotel Étterme Budapest - Étel/italGrillpoint - Cosmo Hotel Étterme Budapest - BelsőGrillpoint - Cosmo Hotel Étterme Budapest - Étel/italGrillpoint - Cosmo Hotel Étterme Budapest - BelsőGrillpoint - Cosmo Hotel Étterme Budapest - BelsőGrillpoint - Cosmo Hotel Étterme Budapest - Külső képGrillpoint - Cosmo Hotel Étterme Budapest - Belső
Hotel Unicornis Eger - Napi árak reggelis ellátással
Hotel Unicornis Eger