Lazítás 1. lépcsőfok

Grumpy BudapestGrumpy Budapest a térképen

Kiváló 2021. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez volt az a nap, amikor végre újra lehetett étteremben enni, végre nemcsak elvitelre, a dobozból lehetett éttermi ételhez jutni. Igaz, még nem a benti zárt részben, hanem kint a "teraszon" kellett ülni értsd, itt 3 kis asztalka a fal mentén a járda szegélyén, de mégis nagyon klassz érzés volt, annyira vártuk már ezt a napot, nemcsak mi, vendégek, de nyilván a vendéglátósok is, akik számára az újra nyitás a vállalkozásuk túlélését is jelentheti. Ez az az időszak volt, amikor a benti részben, mosdóban, fizetéskor a pultnál maszkot kellett viselni.
A Grumpy egy vagány, fiatalos bisztró, ha jól tudom, egy baráti vállalkozás, a tulajdonosok maguk is bent dolgoznak, kiszolgálják a vevőket, sőt, talán az egyikük főz is vagy süt, de ebben nem vagyok biztos.
Ebédidőben 2 fogásos menüt kínálnak 1.950 Ft-ért, ami kombinálható, leves, desszert, 3-4 főétel közül lehet összerakni.
Mivel már elmúlt a klasszikus ebédidő, olyan délután fél 3 felé jártunk, már nem sok választásom maradt, de igazából a táblán lévő ételek közül bármelyikkel ki tudtam volna egyezni. Így lett ez az ebéd Stefánia vagdalt petrezselymes burgonyával, csemege uborkával, míg a 2. fogás meggyes-mandulás brownie torta volt.
Mindkettő ételre igaz, hogy abszolút házias, családias ízeket idéző, a 2 fogással jól lehetett lakni. Mellé kértem egy almafröccsöt (550 Ft).
Amint a felvezetőben is írtam, a kinti ülőhelyek meglehetősen szűkösek, a székek összeértek, és nem is túl kényelmesek. De én nagyon jól éreztem magam, a személyzet nagyon kedves, vidám volt. Nekem ez egy 5 pontos élmény volt.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (21)
Grumpy Budapest - Külső képGrumpy Budapest - Külső képGrumpy Budapest - MosdóGrumpy Budapest - BelsőGrumpy Budapest - BelsőGrumpy Budapest - Külső képGrumpy Budapest - Étel/italGrumpy Budapest - Étlap/itallapGrumpy Budapest - Étlap/itallapGrumpy Budapest - Étlap/itallapGrumpy Budapest - Étel/italGrumpy Budapest - Étel/italGrumpy Budapest - Étel/italGrumpy Budapest - Étel/italGrumpy Budapest - Étel/italGrumpy Budapest - Étlap/itallapGrumpy Budapest - Étel/italGrumpy Budapest - BelsőGrumpy Budapest - Külső képGrumpy Budapest - MosdóGrumpy Budapest - Külső kép
Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi karácsony
Vital Hotel Nautis Gárdony